Welcome :)

| | ARUL | 9TEEN | AMPANG | KUALA LUMPUR METROPOLITAN UNIVERSITI | NICE TO KNOW YOU | ♥ | :*

Friday, 2 November 2012

SORRY :'(


♥ heyy semua .. Capital N im so sorry , yeah aku tahu aku slalu layan perempuan , takbermakna aku layan aku nak dyorang alahaii kau jelha dalam hati aku . jangan risau darl . tapi dy kurang percaya kat aku , thrust me babe! aku bukan kaki game . aku fuck jd kaki game neyh . 

Tuesday, 30 October 2012

Perasaan yang tak di undang



♥ Alahai .. comel jee ak tengok couple kat atas too . bilerlha nak merasa keadaan mcm too kan ?? huh menunggu bulan jatuh keriba HAHAHA . Btw aku selalu berangan ad dalam situasi cam neyh but hampehh ... angan-angan jee lebih :p . kalau aku ad awek comel sumpah weyh tak lepas even dy bukan islam aku buad dy masok islam . aku berani swear doww !! perkataan I LOVE YOU  , sape takk suke dengar ?? aku pun suke dengan biler ad orang suka aku .. but yelha hati neyh pun kadang-2 memilih :) nntylha continued erk .. nak mengelamun jups :p Kbhai .. :*

Monday, 29 October 2012

Adik arab mane tahh :p


♥ neyh adek berangkat akuhh , muke macam anak pak arab put omeyy ♥ . Dy neyh benih degil siked kaki da lha patah , nak kuar b'jalan lg . tu lha dekk nak racing pown agak-2 ! :p sometimes dy neyh sakit pale nak layan tp kau adk aku , aku kene layan jugak HAHA . jangan mara nanty kene jual :p . if korang nak bekenalan dengan dy just add dy at FACEBOOK :https://www.facebook.com/syarifah.dhira.7 OR TWITTER :@SCHAAAAA1 :)

Amoyy :)


♥ HAAA ... neyh name FB dy nicky miki , dy nie buat jantung aku luruh tengok dy pakai baju kurung !! DAMN NICE !! alahaii .. comel jee dy neyh , dah lha kecik pulak uhh !! geram jee tengok . dy neyh chinese .. but bnyak kwn dgn budak malay . WAHH ... you chinese pun you tak tahu orang giler kat you acam mano :p btw dy seorang yang tak sombong , thrust me :)

Siapakah dia ??



♥ siapakah dy neyy ? HAHA . Name dia neyh syasya . aku panggil cacamancot :p okay kite orang kenal dah hampir setahun , dy jenis caring too aku suke ... nak bg information lebihh nnty takod kene BANG dengan dy :p . So biarkan benda nie secret okay ;) .

Sekian Lame menghilang :(

Damn .... lame da ta update rindu nak ber blogger balik ♥ . lame lha jugak tak update , agak-2 dah masok 7 bulan ta update hewhew .. ♥ . btw biler da start neyh ta stop pnya just waitt dada .. korangggs !

Friday, 15 June 2012

single and available :)

salam semua , lama gila da tak updatekan ??? baru nk update sory lha bz mnjng HEHE !! oke sekarang aku single , takde awek just full of relay .. YEAHH . Boringlha kadang2 sorang-2 neyh .. ! HIHI lap yaww <3