Welcome :)

| | ARUL | 9TEEN | AMPANG | KUALA LUMPUR METROPOLITAN UNIVERSITI | NICE TO KNOW YOU | ♥ | :*

Monday, 16 September 2013

DIA




Ni syasya my ex , jgn bg tahu aku curi gambar dia , aku rindu gila kat dy dohh !!!! serius ! tp dy mcm wat dunno je , sedih tu ade r tp biar simpan sudah :') xpe saya da besar . teringat zaman txt dgn dy n otp dgn dy . rindu siakkk !! :'(

New Picture 2013


Sape sangka budak yang ajet cute ni da 19 tahun --' , demn weird kan . tapi nak buat cm na nilha real aku , berbadan kecik tapi da 19 tahun hidup bapak ahh . bawak masok biodata sekali ehh , nama aku muhammad shahrul nazmie b. sohaimi , lahir dekat H.B.K.L simpifykan hospital besar kuala lumpur bagi yang kurang tahu lerr . Asal ampang but all family pindah langkawi cuz ayah dapat new job there . Sekolah rendah aku kat sekolah rendah kebangsaan lembah jaya until darjah 5 je hoho , then aku tuka ke sekolah rendah padang matsirat langkawi , xlame pun smpai darjah 6 je --' , then aku melangkah ke sekolah menengah tunku putra smpai r aku spm , lepas habis 2 minggu lpas dapat result aku terus masok KLMUC , kolej yang paling best sangat --' !!!! aku single xde awek ! i tu saja sekian asalammualaikum <3

Wednesday, 15 May 2013

FREEDOM !!



Salam semua , now the new update is aku dah single . yeahh single and available . ape pasal eida ? tu dah tinggal kenangan . bnda dah berlalu so biarkan dia dah happy . btw mehh ngorat cepat single da nie ;p

Sunday, 28 April 2013

Musnah


Stop dengan semua nie , aku dah tak mampu jaga kau . kau pelu someone yang lagi banyak masa untuk kau . aku dah putus asa . sudah mencuba tapi bila hsil dah takde tak guna jugak . aku harap kau jumpa yang more better then aku . salam :'(

Saturday, 27 April 2013

Pendekk



Assalammualaikum , awak saya rindu awak setiap saat awak tak tahu , ckup seminggu dah dengan awak hope kekal insyaallah . awak mohon jang bertweet banyak sangat --' PLEASE ! saya rindu awak tapi saya tanak tunjuk . maaf saya bukan jenis menunjuk . Teringin nak pelok awak sangat-2 !!! rindu yang teramat sangat . mama still dengan pendirian mama lagi sabar jelha . Ego awak pun tinggi tapi awak pendekk ahaha . rindu nak gelak ketawa dengan awak tapi saya terlalu bz . bila baca tweet awak rasa macam nak pecahkan lappy jee tapi nak buat acano tu hobby awak . ape-2 puns ILOVEYOUVERYSTRONGBABY !!! <3

Monday, 22 April 2013

Zie Pocoyo Vilour


Salam semua , dia nie sahabat , bestfriend , crush aku , kami rapat apa-2 masalah kami selalu share . dia comel and single but arul ta bagi anyone take dia k . kami kenal tahun lepas kat pavi , even baru je kenal tapi dah macam bertahun kenal . otak sekepala ape bole katekan . HAHA

Gula-Gula Saya :*



Assalammualaikum you alls , nie dia si pendek busuk sengal aku . sayang please understand my situation bukan tamau tapi i bz with study and part -time job . Huh .... nasib baik kaw comel sayang kalau tak dah habis aku rogol ha HAHAHA  just kidding . Btw mohon focus sayang you bak pmr dah jangan jadi bangla sebok nak txt je . i ta lupekan you just relax k darl :*