Welcome :)

| | ARUL | 9TEEN | AMPANG | KUALA LUMPUR METROPOLITAN UNIVERSITI | NICE TO KNOW YOU | ♥ | :*

Saturday, 27 April 2013

Pendekk



Assalammualaikum , awak saya rindu awak setiap saat awak tak tahu , ckup seminggu dah dengan awak hope kekal insyaallah . awak mohon jang bertweet banyak sangat --' PLEASE ! saya rindu awak tapi saya tanak tunjuk . maaf saya bukan jenis menunjuk . Teringin nak pelok awak sangat-2 !!! rindu yang teramat sangat . mama still dengan pendirian mama lagi sabar jelha . Ego awak pun tinggi tapi awak pendekk ahaha . rindu nak gelak ketawa dengan awak tapi saya terlalu bz . bila baca tweet awak rasa macam nak pecahkan lappy jee tapi nak buat acano tu hobby awak . ape-2 puns ILOVEYOUVERYSTRONGBABY !!! <3

No comments:

Post a Comment